Adaptare dupa dendrophilian

Salut, sunt Dumnezeu! Mi-am facut blog ca sa raspund la cateva intrebari care le aveti pentru mine. Asa ca hai sa incepem, nu am tot timpul din lume. Hmm, de fapt am. As putea chiar opri timpul daca as vrea. As putea sa-ti raspund instant la toate intrebarile doar inserandu-ti raspunsurile in cap, dar unde-i frumusetea in asta?

Asa ca hai sa incepem cu inceputu. De ce am creat sfarcuri la barbati? Hmm asta-i o intrebare clasica. Poi eu cu niste prieteni de-a mei, cred ca erau Zeus, Thor, Monstrul de spaghete zburator si cativa dintre Teletubbies jucam lapte gros, iar dintr-o data capul la unul dintre Teletubbies a explodat. Exact, ii foarte logic. Puneti si asta in biblie, s-ar potrivi perfect pe langa celelalte prostii.

Si daca suntem pe subiect, hai sa vedem daca ajungi sau nu in rai, pentru ca trebuie sa urmezi biblia ca sa ajungi in rai. Trebuie sa faci exact ce zic eu, cand iti spun sa sari tu intrebi ‘cat de sus?’. Si biblia e cuvantul meu, Dumnezeu, iar in ea scrie ca trebuie sa omori copii care nu asculta, oameni care lucreaza duminica si homosexualii. Ai omorat pana acuma copii neastamparati, oameni care lucreaza duminica sau homosexuali? Sunt cu ochii pe tine si nu o duci prea bine..

Ia fiti atenti cat de tare sunt : Hitler era catolic si pentru asta l-am iertat pentru toate pacatele sale si l-am lasat in rai, pe cand cei 6 milioane de evrei pe care i-a torturat si omorat au trebuit sa mearga in iad pentru ca nu l-au acceptat pe Iisus ca salvatorul lor. Si ghiciti ce! L-am pus pe Satana sa le decoreze sectiunea de iad fix ca Aushwitz.

Si inca o chestie, daca homosexualitatea ii un pacat in fata lui Dumnezeu (asta-s eu), atunci de ce as crea oameni care sunt homosexuali si ajung in iad? Si daca sunt atotputernic si atotstiutor, deci stiu fiecare alegere pe care o sa o faca oricine si oricand,de ce creez oameni care sa faca alegeri ce o sa-i trimita in iad? In primul rand, am creat liberul arbitru, desi asta nu poate exista, deci nu l-am creat. Dar nu ai tu cum sa intelegi asa ceva, pentru ca esti un cacat prost. Crede-ma, te-am creat dupa chipul si asemanarea mea. Dar hai sa ne prefacem ca am creat liberul arbitru, tot stiu orice alegere pe care o sa faca oricine si oricand, pentru ca sunt Dumnezeu, atotstiutor. Si atunci de ce creez oameni care stiu ca o sa ajunga in iad? De ce creez fiinte care au sentimente doar ca sa fie torturate pentru eternitate? Cum pot face asta si in acelasi timp sa fiu atotstiutor, atotputernic si atotbun? Iti spun de ce : pentru ca nu am nici o logica. Asa ca pot sta in cutiuta mea situata in afara timpului si spatiului si sa rad de oameni care sunt torturati si in acelasi timp sa fiu atotbun si iubitor. Sau poate am o logica, poate am o personalitate sadica pentru ca sunt un personaj fictional creat de oameni si astfel avand calitati umane. Da asta nu inseamna ca nu exist? La dra..