Ati vrea ca nepotii sau stranepotii vostri sa ajunga in rai orice ar face si oricum s-ar comporta? Ei bine eu am gasit solutia ca generatiile urmatoare sa ajunga in rai garantat daca noi ne sacrificam oleaca. Functioneaza asa, presupunand ca in rai ajung si cei care nu sunt ortodocsi :

Daca un copil e inchis intr-un laborator unde e invatat de mic ca e bine sa omoare oameni, sa chinuie mate si sa-l injure pe dumnezeu, el va ajunge in rai sau in iad? Pentru ca nu stie doctrina crestina si dupa ce sa se ghideze. Un bun crestin ar zice ‘copilul e nevinovat, vinovati sunt cei care l-au bagat in laborator si i-au spalat creierul (ha!) ca sa creada ca ce face e adevarat’. Deci cercetatorii ajung in iad, dar copilul va ajunge in rai, pentru ca a fost ‘bun’ dupa cum a fost invatat sa fie bun.

Ei bine daca toata planeta se mobilizeaza si incepe sa spuna copiilor ca nu e pacat sa faci ce vrei tu (nu sa-i indemne la omor, ci sa le zica ca dumnezeu nu pedepseste omorul), nu e pacat sa te sinucizi, nu e pacat sa-l injuri pe dumnezeu, etc, dar e imoral si nepoliticos (in unele cazuri faci inchisoare), iar singurul pacat e daca numeri pana la un miliard (1.000.000.000) stand in cap (o chestie care s-ar potrivi de minune in biblie, pastrandu-i caracterul retardat). In felul asta, noi care i-am invatat ‘gresit’ vom suferi oleaca de consecinte din partea lui dumnezeu, dar straduindu-ne sa fim oameni buni, am ajunge in rai.

Ce se intampla cu cei ‘invatati’ de noi? Ar ajunge in rai garantat, pentru ca pun pariu ca nimeni nu ar sta in cap si ar numara pana la un miliard. Ei si-ar invata mai departe copii ce au invatat de la noi. Astfel, crescuti dupa aceste invataturi, nimeni nu ar mai face pacate si toti ar ajunge in rai, asemeni unui musulman care incearca sa fie un om bun (nu numara pana la 1mld stand in cap), dar nu a primit invataturile crestine, deci nu-i vinovat cu nimic.

Si asa ajung la titlu : Biserica e vinovata ca noi ajungem in iad. Daca ea scapa de toate invataturile lui dumnezeu, ardea toate bibliile (nu numai alea care nu dau bine la popor), iar noi eram invatati ca nu e pacat sa-ti traiesti viata, doar sa zici multumesc cand ajungi la judecata ca asa-i politicos pentru tot ce ti-a oferit dumnezeu, cu totii ajungeam in rai.

Un nebun stie din tot sufletul ca el face o fapta buna cand omoara copii cu ochi albastri. Ajunge in rai sau in iad? Daca tu ai locui pe o planeta unde oamenii omoara copii cu ochi albastri, ai fii nebun ca tu nu i-ai omora? Cred ca oricine s-ar conforma si ar fii ‘sanatos’. Cine-mi spune ca ar simtii in suflet ca nu-i bine ce face si ar prefera sa fie internat in ospiciu in calitate de ‘nebun’ sa-mi dea adresa ca sa vin sa-i dau una dupa cap personal.

M-am lungit cu postul, dar sper ca ati prins ideea. Pentru o lume cu raiul plin, metoda mea ar functiona. Pana atunci dati vina pe biserica ca v-au zis invataturile lui dumnezeu, cand puteati fi niste oameni fericiti, fara grija de pacate si care ati sarabatorii in fiecare an pe zeita sodomizarii (stiu ca va place fetelor, sau inca nu stiti ca va place)

Vasilica