Consilierul judetean PD-L Corneliu Bucur, director al Muzeului ASTRA din Sibiu a propus sa se faca o slujba in Sala de sedinte a Consiliului Judetean (CJ), ca sa dispara certurile dintre membrii diverselor partide. Cei doi preoti, consilieri din CJ, Achim Bacila de la PNL si Mihai Samarghitean de la PSD, au discutat in detaliu despre organizarea unei slujbe in care sa alunge tot ce este diavolesc in Consiliul Judetean, informeza Rompres.
Preotul consilier Bacila s-a declarat deja resemnat, aratand ca “sunt prea multe interese, este ceva diavolesc. Este revoltator ce se intampla si cred ca o slujba nu ar ajuta”. Totusi, colegul sau de la PSD, preotul consilier Samarghitean a apreciat ca “o slujba ar ajuta foarte mult la buna intelegere si la o mai buna comunicare aici in Consiliul Judetean”
Vicepresedintele CJ Sibiu, Ioan Banciu a declarat ca de obicei nu se fac slujbe in salile de sedinte din institutiile administratiei publice.(preluare sibiustandard)

Nu vor sa faca slujba pentru ca nu-i lasa Diavolul. Vedeti ce oameni ati ales? Niste oameni care nu vor sa fie condusi de mine, Dumnezeu (implicit si servitorii mei pe pamant) si refuza slujbele. Sa speram ca la insistenta oamenilor cu credinta adevarata sa faca acea slujba, ca diavolul sa fie alungat, eventual sa fie mai multi preoti in CJ.