Dragi crestini, in ultima vreme au fost multe inundatii (chiar si la munte) si imi pare rau pentru voi, asa ca prin acest post incerc sa va explic ca desi eu pot controla tot universul prin super puterile mele, in mare parte il las sa mearga de la sine pentru ca-i cam plictisitor sa influentez fizica, asa ca ma rezum doar la aprinsul bucatii aleia de vata de inviere, la niste meciuri de fotbal/baschet/etc si cateodata la accidente rutiere, in rest totul merge ca uns.

Deci nu, nu sunteti de vina ca nu v-ati rugat indeajuns (in mare parte) ca sa nu va ia viitura casa. Sunteti de vina ca va faceti casa pe marginea rauluidesi stiti ca acolo au fost inundatii dintodeauna. Sunteti de vina ca va faceti casa din lut si la prima ploaie se topeste. Stiti cati factori trebuie sa influentez eu ca sa nu se mai produca inundatii? Stiti ce frustrant e sa stai asa pentru fiecare sat in parte? Ce-ar fii sa nu mai stati voi pe cel mai plat pamant posibil, eventual sub nivelul marii.

PS : cateodata ma mai bag pentru indieni la dansul ploii, chiar daca sunt niste salbatici, imi sunt simpatici (oricum iadul ii asteapta, nu va ganditi sa va convertiti la religia lor ca sa puteti cultiva si manca peyote legal)