Duminica, 11 mai 2008, a fost ziua mondiala de rugaciune. Credinciosi din toata lumea s-au unit pentru a veni inaintea lui Dumnezeu. In Bucuresti, aproape 2000 de credinciosi s-au adunat la Arenele Romane pentru un timp de lauda si inchinare in cantare, rugaciune si Cuvantul lui Dumnezeu. Pe parcursul intalnirii, s-a intrat in legatura directa prin satelit cu credinciosi din Ierusalim care erau adunati cu acelasi scop. Grupul de tineri de la Biserica Crestina Baptista “Sfanta Treime” din Bucuresti, condusi de fr. Emanuel Dejeu L-au laudat pe Domnul, si frati din toata tara au vorbit din Cuvantul lui Dumnezeu.

Mottoul intalnirii a fost: 2 Cronici 7:14 “Daca poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, si va cauta Fata Mea, si se va abate de la caile lui rele, il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara”

Ei bine, ma jucam polo cu Thor cand v-ati rugat voi, de aia nu s-a intamplat nimic. Poate imi aduc aminte la anu, ca mi-e lene sa dau timpu inapoi.

PS : satelitul e inventia satanei, cu totii stim ca satelitii stau in ceruri si-mi ocupa din spatiu meu. Data viitoare cand va rugati nu mai intrati in legatura cu Ierusalimul pentru ca oricum nu-mi plac evreii, lui Moise i-am dat 3 placute cu 15 porunci, da desteptu o scapat una si s-a spart.

PPS : In ultima vreme vad ca a scris cam mult Vasilica, poate o sa cada de pe o scara sa-si rupa manile.