Credeam pana acuma ca acesti ‘credinciosi’ sunt cam la mintea copiilor de 8 ani, care cred ce le zic parintii/popa, le este frica de bau-bau/dumnezeu si de aia dorm la pranz/se roaga si doneaza bani bisericii. Dar nu, fiti pregatiti, este o rasa si mai aparte. Rasa convertitilor.

Sa va explic de ce. Odata ce te nasti intr-o familie de crestini, poti avea scuza ca ai fost indoctrinat, ca ma-ta te-o obligat sa mergi la biserica si acuma ai deja creierul spalat.

Dar ce scuza au aia care s-au convertit? Cei care s-au convertit la alte religii decat cele ale parintilor lor? Cum poti crede in Zalmoxis (da, am gasit pe unu) cand esti nascut intr-o familie de crestini? Poi odata esti prost pentru ca te-au spalat pe creier si inca odata ai fost prost cand te-ai convertit.

Deci cei care au trecut la alta religie intre timp (in special cei care au ales o religie total diferita de cea precedenta – si nu, budismul nu-i o religie) sunt mai rau decat aia nascuti indoctrinati. Asa ca dragi enoriasi care aveti religia de cand v-ati nascut, puteti rade de cei care s-au convertit.

Vasilica