Se stie foarte bine ca de fiecare data cand iti folosesti samanta in alte scopuri decat cele de facere de copii, pacatuiesti, pentru ca i-o daruiesti diavolului. Dar dumnezeu in toata maretia si perfectiunea sa, de ce ne-a facut imperfecti? Creatia lui este imperfecta.

Poi sa ne gandim.. din milioanele alea de spermatozoizi, doar unul (sau pana la 7 maxim) supravietuiesc, adica doar 7 copii supravietuiesc si alte sute de mii mor. De ce ii omoara dumnezeu? De ce barbatul nu are un singur spermatozoid, cevan gen ovulul feminin care sa mearga direct la tinta? Daca noi ne asemanam cu dumnezeu, atunci nici el nu e perfect.

Pe de alta parte, daca traiesti in abstinenta, sa stii ca elimi spermatozoizi (nu o sa traiesti toata viata cu acelasi numar), deci, omori copii si fara sa pleznesti maimuta. Prin urmare, corpul omonesc e un lucru diavolesc de care trebuie sa ne descotorosim cat mai repede (de aici si suportul meu dat crestinilor cand vor sa se sinucida).

Desigur, nu numai barbatul e spurcat, ci si femeia, care elimina din ea posibili copii regulat. Desigur se si observa ca dracu trece prin ea atunci, e nervoasa, se leaga de tine fara motive si n-are chef de glume, e tafnoasa.

Sa nu mai zicem de maimutele care si-o freaca, ele n-au suflet (prin urmare activistii care apara animalele sunt satanisti!)

Dragi copii, data viitoare cand aveti vise umede, fugiti la popa si va spovediti. Acesta nu este un lucru normal, ci apare odata cu pierderea sfantului duh din suflet.

Poate cu multe rugaciuni si matanii eu va voi ierta pentru ca v-am creat in asa fel incat sa omorati mii de posibili copii, chiar fara voia voastra.