Stateam si citeam un e-mail de-a lui Vasilica primit de la un enorias (da, va citesc mailurile, asa ca aveti grija ce faceti) si acolo scria ca parintii lui au gresit, i-au dat posibilitatea sa aleaga. Exact, uitati ce a ajuns acuma, un ateu. Iar dupa cum stim, ateii sunt oameni rai, care nu pun deloc valoare pe viata umana, mint copiii crestini si le promit iluminare daca se convertesc la religia lor sectanta!

Asa ca ma adresez tuturor parintilor care-mi citesc blogul : nu lasati copilul sa aleaga. Copilul nu stie ce e bun si ce e rau. Luati-l in fiecare duminica cu voi la biserica, numai asa poate sa fie mantuit. Copilul trebuie sa fie invatat, educat sa creada in mine si sa accepte biserica ca unicul adevar universal. Nu il lasati sa aleaga, sa faca ce vrea el, caci va ajunge un om fara dumnezeu. Daca nu mergeti la biserica, treziti-l duminica la 8 sa vada slujba macar la TV. Nu uitati, sa dormi prea mult e un pacat.

Si un argument pentru cei fara duh : Daca copilul vrea sa se joace cu focul il lasati? Normal ca nu, ba chiar il pocniti. Atunci de ce il lasati sa stea acasa duminica si sa doarma, in loc sa mearga la biserica? Pentru ca nemergand la biserica, se joaca cu focul. Si stiti ce fac eu cu copii care nu-si fac cruce cand trec pe langa biserica!

Reclame