Ca vad ca toti care intra aici vin de pe google, hai sa va zic cum sta treaba cu coruperea de minori :

-Peste 16 ani daca ai acceptul ei, e ok (altfel e viol 😀 )

-Daca are sub 16 ani ai grija sa nu afle parintii ca sa nu depuna plangere la politie (daca cumva ii superi)

-Daca are sub 16 ani si diferenta de varsta este de 5 ani (adica tu ai 21) mii se pare ca-i pedofilie, da nu stiu sigur.

Acuma sa trecem la articol ..

Intr-o lume unde a face sex cu o persoana sub 18 ani (nu ma refer la 8-9 ani) este catalogata ca infractiune, sub numele de corupere de minori, oare a-i spala creierul unei persoane care are sub 18 ani cum ar trebuii sa se numeasca? Nu tot corupere de minori? Ar trebuii sa fie ilegal sa obligi copilu sa mearga la biserica duminica dimineata si sa stea la slujba, sa se spovedeasca/impartaseasca si eventual daca comenteaza sa-i zici ‘Exista un singur dumnezeu aici si tu trebe sa asculti de el’. Normal ca ii se spala creieru, multi copii fumeaza doar ca si-au vazut parintii facand asta. Oare cand o sa vad si eu parinti macar indemnati de autoritati sa nu-si duca copilu la biserica cu forta si sa-l lase sa-si aleaga ce religie vrea el, fara sa-l judece (da, pentru unii care nu stiu, sunt mai multe religii, nu numai crestini si musulmani).

Acuma cand o persoana mai tanara zice ca-i ateu primeste 2 raspunsui : ‘Esti un copil teribilist, o sa-ti revii tu cand o sa cresti mai mare’ (asta si mie mi-au zis destui si uite ca tot ‘teribilist’ am ramas chiar daca-s mare) sau ‘Minti, nici tu nu crezi ce zici. N-ai cum sa nu crezi in dumnezeu’, de parca ai contesta faptul ca nu poti trai fara aer. Si atunci ce poti face, decat sa taci si sa spui oricui te intreaba ca esti ortodox, de dragul de a nu arata lumea cu degetu spre tine.

Sunt o groaza de copii de 16 ani care se declara si satanisti. In cele mai multe cazuri ei vad asta ca o metoda de a protesta impotriva unui dumnezeu neexistent, prin slujirea inamicului lui (tot imaginar). Eu zic ca nu exista ‘satanisti’ reali in romania (americanii is prosti, acolo sunt oameni care chiar cred ce le zice popa satanist), decat oameni revoltati pe biserica care aleg metoda asta de protest. La urma urmei daca chiar crezi in dumnezeu si satana, de ce sa nu alegi raiul colorat si pe dumnezeu care il bate pe satana? (a se vedea basmele unde binele intodeauna invinge raul) Poate la nervi, din cauza unei babe, o sa zic intr-o zi ca-s satanist, numai sa o vad crucindu-se si scuipand in poala.

Vasilica