http://limbacailor.wordpress.com

[..]Caracterul secular al statului este o idee fundamentala a liberalismului european. Nu si la noi. Nu cred ca mai este un partid liberal in Europa care aflandu-se la guvernare de fapt face totul impotriva ideii separatiei bisericii de stat. Guvernul PNL aloca milioane de euro din bugetul statului pentru construirea unei biserici monstruase in centrul capitalei. Aloca un teren din avutul public care valoreaza mai mult in sine decat probabil toata contructia. Sa nu mai vorbesc de fondurile bugetare alocate pentru construirea unor biserici de beton pe fiecare colt in cartierele oraselor noastre, fara vre-un studiu de necesitate. Ministerul liberal Adomnitei militeza pentru obligativitatea religiei in educatia de stat. Guvernul liberal creste salariile preotilor. Primul ministru liberal nu pierde o ocazie de a se prezenta la vreo serbare religioasa langa conducatorii BOR. Dintre toate guvernele post-decembriste puterea lobby-ului bisericiilor in Romania este probabil cea mai mare chiar in timpul guvernarii liberale. Un lucru absolut nefiresc.[..]

Votati PNL, cu ajutorul lor tot mai mult din banii publici vor fii donati bisericilor si vor fii din nou mai multe biserici ca sedii de banci. Nu ati vrea sa aveti cate o biserica la fiecare 100 de oameni? Cine stie, poate se schimba legea distrubarii ordinii publice, iar biserica va avea voie sa bata clopotele cat de tare vrea, cand vrea. Ar fii super, pentru ca v-ar ajuta sa va treziti la ora 5, caci, dupa cum stim, lenevia este un pacat, iar omul nu trebuie sa doarma ziua. Iar copii vostrii nu vor mai fii asa de nedumeriti cu religia pentru ca cea cretin crestin ortodoxa va fii predata din clasa I, ca religia dreapta (cine nu o va lua ca atare va lua note mici, desigur). Restul partidelor sunt anticristul!

Sa nu credeti ca va oblig sa votati PNL, doar aveti dreptul de a alege, dar daca nu votati va fac viata grea. Oricum, eu va dau dreptul sa alegeti.

Reclame