Vad ca-i la moda asa ca ma bag si eu. Ei bine homosexualitatea este rea pentru ca asa scrie in biblie si, dupa cum stiti, biblia ii cuvantul lui Dumnezeu. Ca sa convingi pe cineva ca asa ii si nu ii un complet idiot crestin, trebuie intai sa dovedesti ca dumnezeu exista si apoi ca biblia ii cuvantul lui. Daca reusesti sa faci asta, ceea ce e putin probabil, tot nu poti demonstra ca homosexualitatea e rea, doar dovedesti ca homosexualitatea e rea din punctul de vedere a lui dumnezeu si cui ii pasa de parerea lui? E suparat pentru ca Mos Craciun si Iepurasu de Paste il bateau cand erau mici si acuma se razbuna pe noi, ca sa se simta mai bine.

Pentru toti care zic ca homosexualitatea ii rea pentru ca ‘nu-i natural‘, ei bine este natural : homosexualitatea a fost observata si in randul mustelor. Si totusi sa zicem ca nu-i natural, deci? Ce-i asa de rau in a nu fii natural? Daca tot vorbim de ne-natural, hai sa banam computerele, masinile, plasticurile, pentru ca nu sunt ‘naturale’. Sa ne rupem hainele de pe noi si sa fugim in padure si sa nu mai vorbim limbi, in loc doar sa facem ca maimutele, pentru ca orice altceva nu-i natural.

Mda, pentru cei de parere ca nu este natural, ce-ar fii sa faceti ca mai sus, sa mergeti si sa locuiti in jungla, sa muriti de foame sau sa fiti mancati de o pantera.

Si nu uitati, intr-o lume suprapopulata, heterosexualitatea ii cel mai mare blestem.

Iar eu, merg pe ideea ‘cu cat mai multi barbati gay cu atata mai multe femei pentru mine’. Si aia care sunt 100% impotriva, in afara de niste frustrati sexuali nu stiu cum sa va zic.